Over ons

Uw partner voor uw B2B data

Wie zijn wij?

Wij zijn een B2B direct marketing organisatie die meer dan 20 jaar ervaring heeft in doelgroep-bepaling en marktanalyses / profiling.

Wij detecteren gerichte en succesvolle verkoopmogelijkheden voor onze klanten: via direct mailing, database-management, marktanalyse, profiling of een combinatie van deze.

Onze visie

Wij zijn een partner (en geen leverancier) voor onze opdrachtgevers/klanten om samen de vooropgestelde sales en marketing doelstellingen voor hun organisatie te realiseren.

Het uiteindelijke doel van ons partnership is en moet zijn de algemene resultaten van de organisatie te bestendigen en/of te verbeteren tot algemene tevredenheid van alle medewerkers.

Onze werkwijze

Gerichte en succesvolle verkoopmogelijkheden detecteren voor onze partners d.m.v. het samenvoegen en analyseren van verschillende data-gegevens op basis van marktanalyses en profiling om zodoende het potentieel van de markt voor de toekomstige en bestaande klanten weer te geven.

Op basis van deze informatie genereren we economische, financiële en commerciële inzichten die onze partners in staat stellen om succesvolle acties te ondernemen en uiteindelijk een competitief voordeel te behalen.

Uw project samen bespreken?

Ontdek hoe krachtige data het mogelijk maakt om uw doelstellingen succesvol te bereiken.
nl_BENederlands (België)